Stäng av mobilversion
  •  
  •  

Om företaget


Om företaget

Brand & Riskanalys är ett renodlat brandkonsultföretag som erbjuder ett helhetsgrepp inom områdena byggnadstekniskt brandskydd, riskanalyser, analytisk dimensionering och systematiskt brandskyddsarbete med tillhörande utbildning.

Företaget arbetar för byggherrar, företag, kommuner, landsting, entreprenörer och myndigheter. Vi står för hög kompetens, engagemang, trovärdighet och tydlighet vilket alltid ska återspeglas i vårt arbete.

Brand & Riskanalys jobbar kontinuerligt för ett positivt arbetsklimat och är ett sammansvetsat team. Vi har höga krav vad gäller utbildningar och kompetensutveckling och ser till att alltid ha uppdaterad och kunnig personal inom varje affärsområde. Brand & Riskanalys finns representerat i Kalmar, Växjö och Karlskrona

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda rådgivning inom byggnadstekniskt brandskydd, riskanalyser, analytisk dimensionering och systematiskt brandskyddsarbete. Brand & Riskanalys ska leverera högkvalitativa lösningar till kund som uppfyller dennes förväntningar och samhällets uppsatta lagkrav. Detta är möjligt tack vare kvalificerad kompetens bland våra medarbetare och en välutvecklad arbetsmetodik.

Integritetsinställningscenter