Stäng av mobilversion
  •  
  •  

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Att jobba på Brand & Riskanalys innebär att allt arbete ska utföras i enlighet med våra värdeord; hög kompetens, engagemang, trovärdighet och tydlighet. Vi arbetar i en bransch som hanterar personsäkerhet och egendomsskydd, vilket ställer höga krav på vårt arbete. Branschen är i kontinuerlig utveckling vilket innebär stora utmaningar för oss som aktörer. Dessa utmaningar ser vi som positiva och försöker alltid vara en ledande part i utvecklingen. Företaget jobbar hårt för att ha personal som trivs hos oss och vi erbjuder möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Det är dock viktigt att man som individ är en driven och självständig person som trivs att jobba med mycket eget ansvar och att ta egna initiativ. Därefter blir ditt arbete alltid stöttat av kollegor och handledare. Vi är idag ett starkt team men behöver fler medarbetare som vill vara med och utveckla företaget.

 

Är du den Brandingenjör som vi behöver?

  • Du är utexaminerad brandingenjör eller brandingenjör/civilingenjör i riskhantering.
  • Du är driven och trivs att jobba under eget ansvar och att ta egna initiativ.

Vi söker flera brandingenjörer som vågar lite mer!


Är du självständig och driven med höga ambitioner på personlig
utveckling? Då är sydöstra Sveriges största brandkonsultföretag
en given plats för dig.

Jobbet som brandingenjör på Brand & Riskanalys innebär såväl personliga som yrkesmässiga möjligheter tillsammans med kollegor som bjuder på bra gemenskap och sammanhållning. Brand & Riskanalys arbetar med flera stora intressanta byggprojekt som sträcker sig flera år framåt i tiden. Det betyder att du kommer att utvecklas inom både brandteknisk dimensionering, projektledning och ledarskap.

Vi erbjuder dig en introduktionsutbildning, personligt mentorskap och en flerårig utbildningsplan som innehåller fördjupade kunskaper inom analytisk dimensionering, ventilationsbrandskydd, konstruktion, sprinkler, brandlarm och byggnadsteknisk lagstiftning. Du får en bra lön, ett fördelaktigt bonussystem, pensionsavsättning och ett mycket gott försäkringsskydd. Tillsammans skräddarsyr vi en lösning för dig så att du får en bra balans mellan arbete och fritid. Brand & Riskanalys erbjuder även en möjlighet till framtida delägarskap. Är du en av dem som vågar?

Ladda hem platsannonsen här!


Ansökan

Maila din ansökan med CV och referenser till ingemar@brandrisk.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Har du frågor/funderingar om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Ingemar Aspegren på telefon 0480-100 92.

Integritetsinställningscenter